Olazabal wil meer Zuid-Afrikanen

PRETORIA, Zuid-Afrika, 26 februari (Reuters) Jose Maria Olazabal moncler jas sale verlangt naar Spaanse golf om een ai??i??ai??i??soortgelijke transportband van talent te produceren als de show moncler nederland in Zuid-Afrika, zei de winnende kapitein van Ryder Cup 2012 dinsdag.

Tweemaal grote kampioen Olazabal, die samen met wijlen Seve Ballesteros de meest succesvolle Ryder Cup-samenwerking in de geschiedenis van de moncler jassen heren competitie smeedde, moncler dames zei dat de normen in zijn geboorteland daalden.

het is waar dat we al een tijdje geweldige spelers in Spanje hadden, maar moncler jas heren we worstelen om een ai??i??ai??i??nieuwe generatie te zien aankomen, vertelde Olazabal aan verslaggevers voorafgaand aan de inaugurele Tshwane Open van deze week.

heb veel geweldige spelers, grote winnaars, in dit land. moncler jas dames sale In zekere zin benijd ik dat.

Ballesteros, die op 54-jarige leeftijd stierf in 2011 na een lang gevecht met hersenkanker, en Olazabal moncler outlet sale was een speerpunt voor Spaanse golf. Masters in 1994 en 1999. PGA Championship toen hij tweede eindigde achter Tiger Woods moncler jassen heren sale maar een lipped-out putt op moncler jas heren sale de 18e generic prescription for crestor in Carnoustie in 2007 is zo dichtbij als hij is gekomen om moncler jas outlet een ai??i??ai??i??van de vier felbegeerde trofeeAi??n te winnen.

In 2018 moncler de wereldranglijst van maandag had Spanje twee spelers, Garcia (17) moncler outlet en Gonzalo moncler sale Fernandez Castano (32) in de top 50 met Rafael Cabrera Bello moncler uitverkoop net buiten op nummer 59.

Daarentegen had Zuid-Afrika Louis Oosthuizen om vijf uur, Charl Schwartzel (14), Ernie Els (24), moncler jassen dames sale Branden Grace (30), George Coetzee (42) en Tim Clark (48) met Richard Sterne op 52.

Vier keer won moncler jassen groot moncler jassen dames kampioen Els vorig jaar British Open, terwijl Schwartzel zegevierde op de Masters van 2011 en Oosthuizen zijn eerste grote behaalde tijdens de British moncler jas dames Open in 2010 meer info op de iconische Old Course in St. Andrews.

veel geweldige spelers hebben, geen vraag. Om welke reden dan moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl ook kan dit land geweldige spelers leveren, zei Olazabal.

zijn er zoveel geweldige spelers die nu uit Zuid-Afrika komen. Het is een eerbetoon aan de jongens die de weg moncler jassen outlet hebben geplaveid, moncler heren zoals Gary Player, Ernie Els en Retief Goosen. Order seroflo 250 Open in 2001 en 2004 voordat Trevor Immelman de lange rij Zuid-Afrikaanse winnaars vervoegde met zijn Masters-triomf van 2008. (Geschreven door Tom Pilcher in Londen, bewerking door Tony Jimenez).